Una comitiva d’ERC mostra el suport als presos polítics

1
1192

La comitiva gironina va visitar Estremera, Alcalá Meco i Soto del Real. Entre els alcaldes hi havia el de Torroella de Montgrí, municipi de l’exconsellera Dolors Bassa


 

Una quinzena de representants gironins d’ERC es van desplaçar dimecres passat a Madrid per donar suport als presos polítics que es troben als diversos centres penitenciaris de la capital estatal. La comitiva gironina va visitar Estremera, Alcalá Meco i Soto del Real. Entre els alcaldes hi havia el de Torroella de Montgrí, municipi de l’exconsellera Dolors Bassa.

El diputat alt-empordanès Joan Fàbrega va explicar que «amb aquesta acció, hem vingut a donar suport a la valentia i a la dignitat dels nostres líders polítics». El senador Jordi Martí va manifestar que «hem vingut per denunciar la injusta situació que pateixen els presos polítics i les seves famílies per defensar pacíficament i democràticament la independència».

A la comitiva d’ERC hi anava la portaveu de Figueres, Agnès Lladó; l’alcalde de Castelló, Salvi Güell; el de Fortià, Francesc Brugués; la d’Agullana, Marina Gutés; el de Vilabertran, Martí Armada, i la dirigent d’ERC a l’Alt Empordà, Agnès Fàbregas.

1
Leave a Reply

avatar
1
0
0
 
1
Quimet
   
El més nou Més antic Més votat
Notificar-li
Quimet
Convidat
Quimet

Aquest 6 de maig Vilanant a celebrat la 7/me Fira de las FLORS.Vuldria saber si el vostre diari a fet comantaris i fotos de aquesta fira i si possible les veurei les llegir