Una comarca de festivals

0
1702

El Festival de CadaquĂ©s, el mĂ©s antic de l’Alt EmpordĂ 


És el festival mĂ©s antic de la comarca i ha estat l’Ășltim en desvelar la programaciĂł: el Festival Internacional de MĂșsica de CadaquĂ©s. La 48a ediciĂł, que es celebra del 2 al 13 d’agost, proposa un total de 14 concerts amb artistes internacionals, grups reconeguts i joves promeses del paĂ­s. El cartell destaca per la seva aposta pel jazz i la presĂšncia d’un gran nombre de dones. Avishai Cohen, Yolanda Brown, Els Catarres, Macaco i Alex Serra pujaran a l’escenari principal, el de Sa Conca. L’esglĂ©sia de Santa Maria acollirĂ  els concerts del Quartet Leipzig i el d’orgue barroc i electrĂČnica «De l’antiguitat cap al futur».

Les actuacions gratuĂŻtes tindran lloc als escenaris del Passeig, Plaça 1 d’Octubre, el PortitxĂł i Portlligat, on es podran veure Rhythm Treasures, DĂ cil, Manel Camps i Gemma Abrie, Rhe Beatbox Colletive, Pau Alabajos, Txell Nedderman, MagalĂ­ Datzira, Mireia FarrĂ©s i MercĂš Hervada. Des del passeig, la banda de blues Rhythm Treasure obrirĂ  el Festival, que clausurarĂ  a l’esglĂ©sia de Santa Maria amb el concert d’orgue «De l’antiguitat cap al futur».

SA CONCA. Quatre nits seguides de concerts a Sa Conca. El primer l’oferirĂ  el compositor i contrabaixista isrealiĂ , Avishai Cohen, el 9 d’agost. La nit segĂŒent serĂ  el torn de la saxofonista britĂ nica YolanDa Brown mentre que Els Catarres, de gira amb «Tots els meus principis» hi seran el 11 d’agost. El dia 12, Macaco, estretament vinculat a CadaquĂ©s, i Alex Serra seran els darrers de tocar a Sa Conca en aquesta 48a ediciĂł del festival.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li