‘Una casa de poble’ menció especial ‘ex aequo’

0
1071

El jurat l’ha valorat per donar «una resposta diferent a temes rellevants en les condicions actuals, com són la millora del parc d’habitatges de mida reduïda en ciutats jardí i l’adaptació de construccions agrícoles com a habitatge, tenint cura de l’encaix urbà amb l’entorn productiu»


 

El projecte Una casa de poble, d’Atheleia Arquitectura, situat a Masarac, ha rebut una menció especial «ex aequo» d’Habitatge en els Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2020. A la mateixa categoria també ha estat premiat Casa grada, d’Arnau Estudi, situat a Olot.

El jurat les ha valorat per donar «dues respostes diferents a temes rellevants en les condicions actuals, com són la millora del parc d’habitatges de mida reduïda en ciutats jardí i l’adaptació de construccions agrícoles com a habitatge, tenint cura de l’encaix urbà amb l’entorn productiu».

Aquest 23è certamen organitzar per la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC), ha premiat 12 obres entre les 22 seleccionades. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li