Una bandera els agermana

0
1448

La Penya Blaugrana de l’Alt Empordà va celebrar diumenge els seus 40 anys d’història amb un dinar a Cantallops


La Penya Barcelonista de l’Alt Empordà va festejar diumenge, al restaurant Can Pau de Cantallops, els seus quaranta anys d’existència. D’existència, i també de barcelonisme, tenint en compte que el grup no ha fallat mai a l’hora d’organitzar un autocar per assistir als partits del Futbol Club Barcelona al Camp Nou.

«No és fàcil, arribar-hi. Per aquí hi han passat diverses generacions, i això ja significa moltes coses, tant pel que fa a la trajectòria de l’entitat com al sentiment culer que hi ha a la comarca», explica el president de la penya, Marià Padrosa, abans de concretar que actualment hi ha uns 300 –«una xifra prou valuosa»- i que el grup es troba en un context «postpandèmic», actualment: «El Covid ens ha deixat dos anys sense activitat, i a més l’equip tampoc ha estat bé. Ara, però, sembla que els ànims han millorat bastant».

Amb els seus orígens en una conversa esporàdica a principis dels vuitanta a Ca la Filo, la penya ha anat creixent i ha resseguit una trajectòria que ha deixat moments notoris, com ara el que recorda Padrosa: la trobada de penyes que va tenir lloc el 2017 a l’Alt Empordà, amb més de 700 persones.

Un dels objectius, tot i que es contempla a llarg termini, és disposar d’un local estable. Primer, però, cal que les actuacions de les obres al Casino Menestral tirin endavant.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li