Una altra presa de pèl

0
1773

M’agradaria poder fer un article que no fos de crítica al govern social-comunista que tenim, però malauradament no em deixa cap altra alternativa. La població ha de saber que passà i què hi ha darrere de cada maniobra, com per exemple l’última. Com decretar l’estat d’alarma per 6 mesos. Així, tirant pel dret, sense saber com estarem pel que fa a la pandèmia, sense saber l’opinió dels experts, ni tenint en compte les variables que poden influir i com aquestes poden fer que canvi la situació.

Els polítics cada cop ens estan manipulant més, però si només fos manipulació, doncs mira, ja hi estem acostumats. El més tràgic és que cada decisió que prenen representa una retallada de drets i les llibertats al ciutadà. Drets que inclouen el dret del treball, el fet de poder guanyar-se un sou. El tancament de l’hostaleria, sense anar més lluny, és una decisió arbitrària i totalment política. Recordem que aquesta sempre és la que més rep. Ja va passar amb la llei antitabac, la qual primer els deixava adaptar uns menjadors, i més tard, després de l’adaptació dels locals, definitivament es va prohibir fumar a l’interior. No pot ser que estiguem a la deriva i sota el mantell del polític de torn, on la presa de decisions es pren arbitràriament i és altament perjudicial per a la població. Això sí, a Madrid hi va haver un gran banquet amb gairebé 200 persones (polítics del Govern, empresaris i altres elits) sense mascareta. Quina presa de pèl és aquesta? I els joves no es poden reunir un petit grup la nit del dissabte? A qualsevol altre país europeu hauria comportat la dimissió en bloc de tots plegats. Aquí no, callem i ens deixem enredar.

L’estat d’alarma ja serà el desgavell total. El legislatiu, sense cap control parlamentari, podrà dictar decrets llei a dojo. El ciutadà cada cop estarà més indefens, resultarà més vulnerable, i haurà de ser més sumís. Les lleis cada cop retallaran més les nostres llibertats, i el qui no les compleixi serà amenaçat pel poder executiu, les forces i els cossos de seguretat. Mirant el retrat actual del nostre país, veig el reflex d’un país en vies de desenvolupament, on el seu règim polític és una dictadura.

I com s’aguanta tot això? Ni Europa ni les autonomies piulen. Estrany? No gens! Europa reparteix diners perquè els estats de la Unió segueixin les polítiques que els interessa, per tal d’implantar un règim que practica l’empobriment de la població, alhora que fa neteja: som masses i els recursos no arribaran a tothom. Això sí, els governants restaran units assegurant-se la perpetuïtat en el seu regne. En un futur que espero no veure, quedaran només tres classes socials: les multinacionals, els polítics i els pobres, que seran tots els que no pertanyin a les dues primeres. La població no pot restar de braços plegats mirant com s’esfumen tots els nostres drets i llibertats.

Per concloure, en aquest estat d’alarma, no oblidem els milions que obtindrà la Generalitat (com més morts, més li’n donaran), així com les noves responsabilitats (el Sr. Sánchez, de tonto ni un pèl). No penseu que ho utilitzaran per a més contractació de personal sanitari, més medicaments, infraestructures, rebaixes d’impostos, pagues directes a les famílies més afectades per la crisi… Noo! El seu nou projecte és més ambiciós: La NASA catalana; collonut!

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li