Una abraçada a la cultura del teatre

0
1095

La Cate va acollir una sessió de teatre en estat pur, amb interpretacions ajustades i sinceres, en què el text creat i dirigit per Helena Tornero aconsegueix baixar de l’escenari i s’enganxa a la pell de l’espectador


És curiós que una obra anomenada ‘El futur’ sigui tan actual. Curiós també que una obra en què se’ns anuncia el temps que queda fins al desenllaç final sigui capaç de sorprendre tant.

Sens dubte, el mèrit és de l’immens treball dels quatre protagonistes, especialment David Menéndez amb la seva interpretació impecable del personatge del Halim. Un jove que es creua amb la Diana Júlia Genís), una noia enfadada amb el seu pare Alfred (David Vert), i que no dubta a emprendre un viatge en cotxe cap a Suècia amb el desconegut Halim. Un viatge en busca de respostes, en què de manera pausada anem descobrint el passat, què ha marcat la vida de cadascun dels protagonistes, que ni la mateixa filòsofa sueca Agnetha (Ester Cort) serà capaç de resoldre.

La Cate va acollir una sessió de teatre en estat pur, amb interpretacions ajustades i sinceres, en què el text creat i dirigit per Helena Tornero aconsegueix baixar de l’escenari i s’enganxa a la pell de l’espectador.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li