
El restaurant ha estat premiat per la revolucionĂ ria visiĂł avantguardista de la cuina tradicional empordanesa, a mĂ©s de la seva ubicaciĂł en un entorn idĂl·lic
El Castell Peralada Restaurant ha rebut un nou reconeixement del món culinari, el primer Sol de la Guia Repsol. El guardó es va entregar al xef Xavier Sagristà en un acte celebrat la setmana passada a Sant Sebastià . La celebració va congregar més de 400 persones del món de la gastronomia i institucional.
El restaurant ha estat premiat per la revolucionĂ ria visiĂł avantguardista de la cuina tradicional empordanesa, a mĂ©s de la seva ubicaciĂł en un entorn idĂl·lic i l’ús de productes d’alta qualitat dins d’una profunda proposta cromĂ tica de sabors, que van des de la terra fins al Mediterrani.
El Castell Peralada Restaurant ha estat reconegut juntament amb 56 restaurants més, en el nou sistema de qualificació que s’aplica aquest any. Les valoracions es desenvolupen juntament amb el Basque Culinary Center, i són realitzades per cinquanta inspectors que trepitgen més de 1.300 restaurants.
El restaurant de Peralada suma aquest premi Sol –entregat per la Guia Repsol– a l’Estrella Michelin rebuda a principis d’aquest 2019.
Leave a Reply