Un recorregut per la infància i la joventut de Dalí, a través de tres museus de Figueres

0
1425

Consistirà en una ruta pel centre de la vila per descobrir la infància i joventut de l’artista, a partir de les col·leccions dels tres centres museístics


 

Dissabte, 3 de novembre, a les 11 del matí se celebrarà una activitat conjunta entre els tres museus del centre de Figueres, el Teatre-Museu Dalí, el Museu de l’Empordà i el Museu del Joguet, sobre el Dalí infant i jove titulada «Som Dalí, Som Museus, Som Figueres. Del xarleston a les garotes». Consistirà en una ruta pel centre de la vila per descobrir la infància i joventut de l’artista, a partir de les col·leccions dels tres centres museístics. Es comptarà, a més, amb una actuació musical de la mà de Xavier Benítez, Albert Comaleras, Albert Burcet i Brady Lynch. L’activitat clourà amb una copa de cava i una garota a l’Hotel Duran. És la primera vegada que els tres museus de la ciutat organitzen un acte de forma conjunta. L’esdeveniment té un cost de 5 euros, que inclou l’entrada als tres museus i visita guiada, i té una durada d’una hora i mitja. A banda, el preu del vermut és de 6 euros. Les entrades són limitades.

L’acció s’emmarca en la tercera edició del festival Som Cultura, que promou el Patronat de Turisme Costa Brava Girona. Aquest cap de setmana, les propostes es concentren a l’Alt Empordà i el Baix Empordà. A la comarca, entre una desena d’ofertes, s’han programat actes a Sant Pere de Rodes, una visita teatralitzada a la Canònica de Vilabertran i tastets romans a Empúries.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li