Un nou robatori de cable de coure deixa més d’un centenar d’abonats sense telefonia fixa

0
1054

El robatori s’hauria produït la nit del diumenge dia 26 en una zona aïllada molt propera a la carretera que porta al santuari de la Salut de Terrades


 

Un nou robatori de 200 metres de cable de coure va deixar la setmana passada uns 120 abonats de Boadella i les Escaules sense telèfon ni internet. El robatori s’hauria produït la nit del diumenge dia 26 en una zona aïllada molt propera a la carretera que porta al santuari de la Salut de Terrades. Segons va explicar l’alcalde, Frederic Minobis, a diversos mitjans de comunicació, molts veïns estaven mirant el partit de futbol de Primera Divisió que enfrontava el Girona amb el Reial Madrid i no van poder veure la segona part perquè es van quedar sense línia. La falta de servei, però, es va allargar diversos dies.

Aquest no és el primer cop que es dona un fet similar a la zona. El passat mes d’abril el robatori de més d’un quilòmetre de cable de coure ja va deixar almenys 200 abonats sense telèfon fix ni internet durant més de cinc dies. En aquell cas el robatori també es va cometre a la línia de telefonia que hi ha la zona del santuari de la Salut de Terrades, a tocar de la carretera GI-504. En tenir-ne coneixement, la companyia Telefònica va denunciar la situació als Mossos d’Esquadra i es va posar a treballar immediatament per poder reprendre el servei al més aviat possible, però els veïns també es van haver d’estar gairebé una setmana sense telefonia fixa ni servei d’internet.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li