Un ‘fam trip’ per obrir mercat

0
761

Es tracta d’una acció impulsada pel Consell Comarcal de l’Alt Empordà  enfocada als països de Bèlgica i Alemanya 


 

El passat mes de novembre el Consell Comarcal de l’Alt Empordà va organitzar un fam trip, tot reactivant les accions de promoció del projecte BICITRANSCAT. A l’acció hi van participar dos operadors turístics del mercat alemany i belga, que durant cinc dies van recórrer el territori amb un objectiu concís: provar d’una manera vivencial allò que oferiran als seus clients i, per tant, conèixer la destinació.

Amb aquest fam trip s’ha volgut promocionar la comarca amb l’objectiu de crear productes pels turistes procedents d’aquests dos països europeu, i també s’ha volgut donar la visió que l’Alt Empordà és una destinació segura pel que fa a la situació de pandèmia.

El viatge va començar a Figueres, on es va fer una visita a la ciutat i, paral·lelament, els presents van poder conèixer la ruta BICITRANSCAT i tots els enllaços disponibles. Els dies següents l’itinerari va seguir amb una ruta de Vilajuïga a Roses; es va fer un tram senderista pels camins de la xarxa Itinnerària fins a Portlligat i, finalment, es va gaudir d’una ruta pedalable fins a Castelló d’Empúries i Sant Pere Pescador resseguint la Muga. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li