Un èxit dels grans més actius

0
1280

Des de l’organització de la Fira de la Gent Gran valoren molt positivament l’èxit de l’esdeveniment, que ja ha arribat a la sisena edició


 

Figueres va tancar diumenge una nova edició de la Fira de la Gent Gran. El dinar popular a la plaça Catalunya va reunir més de 300 persones i, després, el punt final de la festa el va posar el ball amb l’orquestra Gerunda.

Des de l’organització valoren molt positivament l’èxit de la fira, que ja ha arribat a la sisena edició. De cara a l’any vinent s’ampliaran les grades pels espectacles de la Rambla per poder acollir més públic. I és que aquest cop l’afluència de gent ha estat tan important que la zona de seients ha quedat petita.

Entre la fira de la Rambla i les activitats organitzades han estat més de 40 les entitats col·laboradores. Divendres, al vespre van sonar les notes de rock d’abans i d’ara a càrrec dels Xarucs 60. Dissabte, el protagonisme el van tenir les parades, els tallers i les activitats de la Rambla, i al vespre es va fer l’espectacle Fira Show. Música, ball i desfilades per acabar el dia.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li