Un escac i mat a cop de clic

0
1112

Juan Álber García, del Club d’Escacs Alt Empordà, es proclama sotscampió en línia del català per edats


Malgrat que la propagació del nou coronavirus ha paralitzat la pràctica esportiva a pràcticament arreu del món, durant aquests dies fins i tot existeixen excepcions en forma de campionat. És el cas del Campionat de Catalunya d’Escacs per Edats Online que es va celebrar del 4 al 10 d’abril, un esdeveniment organitzat per la Federació Catalana d’Escacs que va sorgir per rellevar, d’alguna manera, l’obligada suspensió del Campionat de Catalunya per Edats que s’havia d’haver celebrat en aquestes mateixes dates a La Pineda, al municipi de Vila-seca.

Al campionat virtual hi van participar dos joves escaquistes del Club d’Escacs Alt Empordà, Juan Álber García i Guillem Campos, que van oferir una bona imatge. De fet, García va anar superant les respectives fases en sots-14 amb molta solvència i va arribar a disputar la final, tot i que va caure i, per tant, es va haver de conformar amb un meritori subcampionat. Amb aquest resultat, l’alt-empordanès va tornar a demostrar que forma part de l’elit dels joves escaquistes catalans, tenint en compte que ja suma tres anys consecutius finalitzant al top-5 en alguna de les modalitats que es disputen al campionat català d’edats, siguin partides clàssiques, ràpides o en línia.

Campos, per la seva banda, va acaronar la classificació per als vuitens de final en la categoria sots-12, però finalment li va faltar només un punt per aconseguir-ho.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li