Un centenari amb equipament nou

0
1774

La Unió Esportiva Figueres també ha presentat la campanya per captar socis i el partit de la presentació contra el Barça B, que tindrà lloc l’11 d’agost a Vilatenim 


 

La Unió Esportiva Figueres vol donar un gir al club amb motiu del seu centenari. Per això l’entitat ha presentat el que serà el nou equipament, és a dir, la samarreta del centenari. D’altra banda, també ha presentat la campanya per captar socis i el partit de la presentació contra el Barça B.

CLUCADA D’ULL Al 1919. El club va penjar a les xarxes socials la imatge del nou equipament un dia abans de la presentació i es pot veure que té un punt de nostàlgia amb les dels inicis. Cal destacar que el nou equipament blanc-i-blau amb detalls del primer el vestiran tots els equips de futbol base i la firma encarregada de l’elaboració ha estat Onze. També es va presentar el segon equipament, que, pel centenari del club, recupera el color vermell.

AMISTÓS AMB EL FCB. Un dels molts actes del centenari d’enguany serà l’enfrontament amistós que disputarà el primer equip del Figueres contra el Barça B, de Seggona B, a Vilatenim el dissabte 11 d’agost, a les 20 h. Els socis del Figueres hauran de pagar 5 euros i la resta, 10 euros.

‘NO T’HI POSIS DE CUL’. Aquest és el lema de la campanya per captar més socis. En una entrevista a aquest mitjà, el president Bardalet va dir que calia «augmentar, rejovenir i feminitzar els seguidors de l’entitat». El carnet val 110 euros, pels jubilats i senyores 75 euros, i pels joves de fins a 18 anys, 40 euros.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li