Un centenar d’infermeres en una jornada a Figueres

0
672

Una taula rodona i tres ponències van tenir com a fil conductor el tractament del pacient pal·liatiu


L’Hospital de Figueres va acollir el passat 27 de maig la VI Jornada d’Infermeria de la Xarxa d’Atenció Oncològica de Girona, organitzada per la Fundació Salut Empordà i l’Institut Català d’Oncologia. L’esdeveniment va comptar amb l’assistència d’un centenar d’infermeres de tot Catalunya, que van poder seguir l’esdeveniment de manera presencial i en línia.

Aquesta jornada és itinerant, és a dir, que cada edició se celebra en un centre hospitalari diferent de les comarques gironines. La sisena s’havia de celebrar el març del 2020 a l’Hospital de Figueres però la pandèmia del coronavirus va obligar a ajornar-la fins ara. L’esdeveniment és un punt de trobada per a tots els membres de la xarxa, amb l’objectiu d’estrènyer lligams, intercanviar experiències i millorar la col·laboració. Tanmateix, també s’obre a la resta de professionals d’infermeria per si volen assistir-hi i ampliar els seus coneixements.

La jornada d’enguany es va centrar en el pacient pal·liatiu i va constar d’una taula rodona i de tres ponències. Es va comptar amb la participació d’experts com els professionals de l’ICO Girona, els metges Josep Majó i Maite Antonio, la infermera Francesca Llopis, i la infermera de l’equip PADES de la Fundació Salut Empordà, Anna Serra. També hi va intervenir Jordi Rubió, coordinador de la Xarxa ICO Girona, com a moderador d’una taula. Altres participants com a ponents de la jornada van ser Belén Brasal, infermera de l’Institut de Malalties Hemato-Oncològiques de l’Hospital Clínic de Barcelona i les metgesses de l’ICO Girona Elia Sais i Gemma Viñas.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li