Un centenar de persones assisteixen a la Nit de l’Alzheimer

0
1588

L’Hotel Peralada va acollir dissabte la vetllada, presentada per Josep Puigbó, per recaptar fons i estudiar el desenvolupament de la malaltia


 

La Fundació ACE – Barcelona Alzheimer Treatment & Research Center, dedicada al diagnòstic, la recerca i el tractament de persones amb deteriorament cognitiu i demència, va celebrar el 21 de juliol la 3a edició de la Nit de l’Alzheimer, en el marc del Festival Castell de Peralada. Fins ara, els fons recaptats en les dues edicions de la Nit de l’Alzheimer han permès fer una prova oftalmològica a més de 3.000 persones i obrir la primera Unitat de Prevenció i Detecció Precoç de l’Estat. I, enguany, es destinarà al projecte Fundació ACE Healthy Brain Initiative, que estudia el desenvolupament de la malaltia. Pel que fa al sopar, va reunir més de 100 persones a l’Hotel Peralada, com la influencer Carla Hinojosa o l’escriptor Jordi Tello. El periodista Josep Puigbó va conduir la gala i la doctora Mercè Boada, directora mèdica de la Fundació va insistir a dir que «és necessària la implicació de tota la societat per invertir en recerca per poder prevenir-la».

ESTRENA DE LA NOVA CAMPANYA. Es va projectar el vídeo de la campanya de sensibilització «Regala Memòria 2018», protagonitzada per l’actriu Cristina Brondo i que s’estrenarà el 21 de setembre, el Dia Mundial de l’Alzheimer.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li