Un centenar d’artistes ‘criden’ contra el canvi climàtic

0
1298

‘Empordoneses’ 2018, que s’inaugura dissabte, reunirà també científics mediambientalistes i estudiants


 

Un centenar d’artistes, científics mediambientalistes i estudiants participaran en la novena edició del cicle expositiu «Empordoneses», que tindrà com a fil conductor el canvi climàtic. L’exposició principal del cicle s’inaugurarà aquest dissabte, a la 1 del migdia, a la Casa Empordà de Figueres, i durant tres setmanes, fins al 24 de març, portarà a diversos espais de Figueres i Roses exposicions, xerrades i tallers familiars, tots vinculats a la lluita contra el canvi climàtic.

El programa d’«Empordoneses» 2018 inclou, entre altres, la instal·lació Kit de supervivència al canvi climàtic, obra de l’escriptora Mercè Cuartiella i l’il·lustrador Abdon Jordà, que es podrà visitar fins al 27 de març; l’exposició col·lectiva «Aforisme: Consideracions estètiques entorn del canvi climàtic», a la Casa Empordà, fins al 14 d’abril, i una mostra de les obres d’alumnes de diversos instituts, al Consell Comarcal (fins al 2 d’abril).

L’últim cap de setmana, concretament el dissabte 17 de març, s’inauguraran les exposicions «Pugen les temperatures», de Ramon Fort, al Museu del joguet de Catalunya, i «Sota Terra», de diversos artistes, a l’Espai d’Art l’Aljub, totes dues fins al 17 d’abril.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li