Un camió destrossa la barrera del tren

0
1871

Després de l’accident el conductor es va fer escàpol però més tard ell mateix va contactar amb els Mossos d’Esquadra per reconèixer els fets i acceptar declarar


 

Tal com detallava el regidor de Mobilitat, Francesc Cruanyes, els fets es van produir cap a un quart de dues de la matinada de dijous passat. Un camió que travessava la via del tren per l’avinguda de Vilallonga es va encastar contra una de les barreres del tren de manera que la va deixar «totalment inutilitzada». El camioner «es va fer escàpol tot i que al cap d’unes hores va avisar els Mossos per dir que havia estat ell».

Des del primer avís de l’accident es va tallar el trànsit en els dos sentits a l’avinguda. Això va crear problemes circulatoris sobretot a primera hora del matí i el caos es va accentuar més perquè era dia de mercat. Els vehicles que no podien accedir a la zona del pas a nivell es van desviar per altres rutes tant a l’est com a l’oest de la ciutat i es va donar com a recorregut alternatiu la Ronda Sud.

Durant tot el matí els tècnics d’ADIF van estar treballant per reparar el sistema de la barrera. A quarts de dues del migdia, fonts municipals ja van informar que la barrera del pas a nivell ja estava instal·lada de nou i cap a les tres de la tarda es va poder reobrir el pas de vehicles. Els vianants podien travessar la via amb precaució i, quan era necessari, amb indicacions d’agents de la Guàrdia Urbana. D’altra banda, l’incident no va afectar la circulació dels trens.

El pas a nivell de l’avinguda de Vilallonga és al mig de la ciutat i al costat de l’estació del tren convencional. L’avinguda és l’accés directe a la carretera de Roses des del centre de Figueres.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li