Un bus gratuït connectarà Castelló i Empuriabrava

0
480

El bus serà complementari a la línia regular que fa totes les parades, amb la diferència que aquesta funcionarà a les tardes, a partir de les 16.30 h, i fins a les 22.00 h


El Departament de Promoció Turística de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries començarà una prova pilot d’una línia directa de bus turístic gratuït que comunicarà Empuriabrava i Castelló d’Empúries. El bus serà complementari a la línia regular que fa totes les parades, amb la diferència que aquesta funcionarà a les tardes, a partir de les 16.30 h, i fins a les 22.00 h.

Amb aquesta acció es vol facilitar al visitant la connexió i mobilitat i poder descobrir així la vila medieval de Castelló. Els horaris permeten poder realitzar una àmplia visita, sopar i tornar a Empuriabrava sense necessitat d’agafar vehicle propi. Les parades que formaran part d’aquest recorregut seran dues a Empuriabrava, situades al centre cívic i al restaurant Capitán, i una a Castelló d’Empúries, al davant del rentador públic.

OFERTA GRATUÏTA. Els tiquets pel bus s’oferiran als allotjaments turístics que ho desitgin i als hotels per poder regalar als seus clients. Per altra banda, també es podran aconseguir a títol individual a les oficines de turisme del municipi. Aquesta prova pilot es farà del 15 de juliol al 15 d’agost.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li