Un aniversari amb els joves per bandera

0
892

L’any que acaba de començar és ben especial per al Club de Natació Figueres, ja que celebra el seu cinquantè aniversari aferrat a la bona salut del seu planter com a principal abanderat. Les dades parlen per si mateixes: en tan sols dues temporades, l’entitat ha recuperat el gruix a la seva base i s’ha enfilat fins a la norantena de nedadors, una xifra òptima tenint en compte la logística i les infraestructures del club. “Fer cinquanta anys ens omple de satisfacció, arribem a l’aniversari en un moment bo, però també modest. El club havia estat molt gran en altres temps i ara mateix, comparat amb abans, només tenim la secció de natació, que està ben consolidada i on hi ha moltes ganes de treballar”, explica el president, Joan Miquel Llinares, que va rellevar en el càrrec Robert Puig el juny passat.
El bon estat de salut en la secció de natació s’explica des de baix. En aquest sentit, el club compta amb joves nedadors en totes les categories, des de prebenjamins fins a absoluts, un increment que ha derivat en l’ampliació de l’equip tècnic: a Roberto Martínez –entrenador principal– i Isaac Tudela s’hi ha afegit el tècnic ajudant Borja Carrascal.
Tal com explica Llinares, l’arribada de noves fornades ha estat possible, entre altres causes, gràcies al foment de la natació entre els escolars de la ciutat que projecta l’Ajuntament, una acció que ha derivat en nous adeptes. “El treball amb les escoles sempre ha estat molt important per a nosaltres”, detalla el responsable, que també assenyala que l’objectiu immediat del club no és el de fer créixer el seu volum d’esportistes: “Ara mateix ens trobem en un moment en el qual la capacitat està una mica limitada. Créixer, en aquests moments, és una quimera, i tot i que ens agradaria tornar a tenir l’estructura d’altres anys, actualment no ens ho marquem com una fita prioritària.”

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li