Un altre any sense «Embarraca’t», però hi haurà concerts

0
978

Es mantindrà la Fira del Llibre Vell per les seves dimensions reduïdes, però s’està a l’espera de les noves mesures que anunciï el PROCICAT per decidir què fer amb les fires de l’1 de maig


Figueres celebrarà les Fires i Festes de la Santa Creu del 29 d’abril al 3 de maig amb menys activitats però mantenint al màxim els actes que permetin garantir les mesures de seguretat. Dies enrere, es confirmava que La Cate faria el pregó amb motiu del seu centenari.

A diferència de l’any passat, enguany l’Ajuntament ha volgut recuperar les activitats. Per això, tot i que s’ha descartat el tradicional Embarraca’t, sí que hi haurà concerts. De moment encara no està tancat en quins espais, ni si seran a l’aire lliure o en llocs tancats, però n’hi haurà, segons fonts municipals, per a tots els públics. Es mantindrà la Fira del Llibre Vell per les seves dimensions reduïdes, però s’està a l’espera de les noves mesures que anunciï el PROCICAT per decidir què fer amb les fires de l’1 de maig. No seran una fires «normals», però hi haurà Santa Creu.

CASTELLERS I RUA INFANTIL. Fonts municipals asseguren que la voluntat de l’equip de govern (ERC, PSC, Guanyem Figueres i Canviem Figueres) ha estat la d’intentar mantenir al màxim les activitats que permetin garantir les mesures de seguretat vigents. Per això, tot i que no hi haurà barraques, es programaran diversos concerts i per a tots els públics. La programació es presentarà en els pròxims dies. A banda de l’Embarraca’t, tampoc es podrà veure aquest any la diada castellera ni la desfilada infantil. En canvi, es preveu mantenir altres activitats com les Creus de Maig i el pregó, que l’any passat va ser només virtual.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li