Un agost amb pocs canvis

0
1796

La Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona apunta a una primera quinzena amb una ocupació al litoral de la comarca d’entre el 85% i el 90%


Les previsions turístiques a l’Alt Empordà durant el mes d’agost s’auguren similars a les de l’any passat. Així ho indica la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona, que, segons dades obtingudes dels agremiats de les onze associacions membres de l’entitat, subratlla que durant la primera quinzena d’aquest mes s’espera una ocupació d’entre el 85% i el 90% al litoral alt-empordanès.

Uns percentatges, aquests, que superen notablement els que es van tenir durant el mes de juliol, quan la zona turĂ­stica de la comarca va registrar una ocupaciĂł del voltant del 69%.

EL PERFIL. Amb relació al prototip de visitant que pernoctarà durant aquest mes a la província, estarà representant principalment per parelles de mitjana edat i famílies catalanes, seguides de franceses. També hi haurà un alt nombre de visitants de la resta de l’estat, un perfil que s’ha recuperat en comparació amb l’any passat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li