Un 40% dels cĂ mpings gironins, oberts per Setmana Santa

0
885

En concret, 19 d’aquests estan ubicats a la costa gironina, mentre que una desena se situen a l’interior de la demarcació


Una trentena de càmpings de les comarques gironines, l’equivalent al 40% dels establiments associats a l’Associació de Càmpings de Girona, obriran per Setmana Santa. En concret, 19 d’aquests estan ubicats a la costa gironina, mentre que una desena se situen a l’interior de la demarcació.

La major part de la clientela, degut a les restriccions, és clara. «Hi ha optimisme perquè després de l’anunci de la lliure circulació hi ha hagut moltes reserves de clients catalans. La gent té moltes ganes de sortir i cal tenir en compte que anar de càmping és una de les millors opcions que hi ha, amb instal·lacions a l’aire lliure i la possibilitat de tenir contacte amb la natura i fer esport, una tendència que ha anat a l’alça durant la pandèmia», explica el president de l’associació gironina, Miquel Gotanegra.

De fet, la crisi sanitària ha provocat una reivindicació del sector en el mateix mercat local. Així ho detalla Gotanegra: «Moltes persones de Catalunya que no havien anat mai de càmping van fer l’estiu passat un tast d’aquesta opció i els ha agradat molt».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li