‘Ăšltimos coletazos’

0
1340

Ens trobem a l’agonia final d’aquest no-govern. L’intent de suspensió de les eleccions catalanes del proper 14-F no és més que una altre acció ridícula d’aquest no-govern i la manifestació de la perversió d’un sistema que, per molt que en vulguin dir democràtic, ens demostra un cop més que és totalment dictatorial, preservant en el poder els partits polítics que no-governen i volent negar als ciutadans el seu dret a vot, un dret fonamental, per poder impedir la perpetuació d’uns inútils i ximples. La gota que ha fet vessar el got.

Tot el que fan és un nyap. Per sort, sembla que al final podrem votar. Fa gràcia que fins a l’últim moment no tenien clar si demanar l’ajornament o no. Ostres! Així que el TSJC va dir no, semblava que els hi anés la vida. Dels dubtes de l’ajornament es passà a una defensa acarnissada. Aquest canvi no obeeix a res més que a la publicació d’enquestes electorals que pronosticaven una davallada important dels dos partits que no governen i que tenen a Catalunya paralitzada i morta de fam. Aprofitant l’ocasió, per treure més rèdit electoral, enmig de tot aquest guirigall, el no-govern fa un recurs, decret o no sé què,per modificar les dates. Però com tot el que fa, resulta que els tribunals li diuen que està mal fet, i per tant, la data electoral seguirà sent la del 14-F.

AlgĂş es creu que dins la Generalitat els lletrats sĂłn tant nefastos com els mandataris? Crec que per arribar a ser lletrat i jurista de la Generalitat, s’han de passar unes «opos», s’ha de tenir una experiència. Per tant, dubto que el defecte de forma que ha acreditat el TSJC per declinar-lo hagi estat un error voluntari. Ans al contrari, crec que Ă©s una jugada molt ben estudiada, feta exprĂ©s, per rendibilitzar l’error i pujar posicions en unes enquestes tant i tant desfavorables. Vet aquĂ­ que, quan es va saber la decisiĂł del Tribunal, tots els partits del no-govern sortĂ­ssim i esclatessin amb el tema tant utilitzat i preferit; el victimisme que tant els caracteritza: «manen els jutges, Ă©s un nou 155…»; no sĂ© si encara poden enredar algĂş, però juntament amb els seus mitjans propagandĂ­stics (sĂłn seus, però els paguem tots), segur que rasquen algun vot.

Tot aquest circ ha afectat de retruc a unes altres eleccions, potser més importants i tot, per depèn de qui: les de Can Barça. És clar, si pregonaven el retard d’unes, les altres també estaven obligades a fer el paperet. No tenint en compte que el Barça sí ha fet els deures i té una bona organització perquè els socis puguin votar: segura, clara i planificada des de fa temps. Val a dir que és una entitat molt important també regida per inútils, no en va, han deixat al Club arruïnat. Espero que es depurin accions legals i penals per la malversació de diners que n’han fet. I desitjo molta sort a la nova junta directiva que entri, segur que tindrà moltes més llums i perspectives que aquesta, no serà gens difícil, i més si surt un antic president, podrem tornar a estar orgullosos del Club.

Espero que en el pròxim article ja pugui parlar d’un nou Govern catalĂ , però ull!! No oblidem que aquests inĂştils d’ara no marxaran sense fer soroll, i de ben segur que si hi ha alta abstenciĂł, com aixĂ­ es preveu, per factors com ara covid-19, desgavell organitzatiu, passotisme, engany polĂ­tic… Encara haurem de sentir algunes veus que pretenguin deslegitimar els comicis. SĂ piguen perdre, assumeixin la derrota i reflexionin sobre tot el que han fet malament. Per cert, passaran llistes de les poblacions on es fan els mĂ­tings? Estic tant confusa que em sembla que anirĂ© a tots i de tots els partits.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li