Troben un miler de plantes en un pis on el jutjat havia negat l’accés

0
1333

L’alcaldessa, Marta Felip, va anunciar que demanarà una reunió amb el jutge degà de la ciutat per abordar la problemàtica del cultiu de marihuana al sector oest


 

La Guàrdia Urbana de Figueres va comissar dissabte més de mil plantes de marihuana i diversos aparells elèctrics per al cultiu en un immoble situat al carrer Major del barri del Culubret. Els agents hi van detectar un consum elèctric “desorbitat” durant un operatiu que hi van fer divendres conjuntament amb tècnics d’Endesa (dels 70 comptadors inspeccionats, 12 no complien la normativa i tres tenien un consum molt elevat); però el jutjat de guàrdia va denegar l’ordre d’entrada i escorcoll al cos policial. Davant d’aquesta situació, l’alcaldessa, Marta Felip, va anunciar que demanarà una reunió amb el jutge degà de la ciutat per abordar la problemàtica del cultiu de marihuana al sector oest.

Paral·lelament, però, durant la mateixa nit de divendres a dissabte la Guàrdia Urbana va muntar un dispositiu de control a la zona, i dissabte els agents van poder accedir a l’immoble perquè els responsables del cultiu es van deixar un cadenat obert. A dins, hi van trobar les plantes. Després d’aquesta troballa, Felip continua demanant més col·laboració policial i judicial.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li