Trenta-un anys de futbol base

0
744

En Josep Buixó pot presumir de ser dels pocs, potser l’únic en tot l’Estat, president d’una entitat de futbol base que duu més de tres dècades al càrrec. Per aconseguir aquesta fita només cal una cosa: estimar-se molt el que un fa. I de ben segur que si l’han sentit a parlar de la Penya Unionista Figueres ja hauran descobert que és un devot d’aquesta feina (afició en realitat) a la qual s’entrega en cos i ànima durant molt (gairebé tot) el seu temps lliure.
Va ser ell juntament amb els primers membres de la Penya els que varen aconseguir transformar un descampat erm i polsegós als afores de Vilamalla -que els va cedir l’Ajuntament d’aquesta població- en un camp d’herba que a dia d’avui disposa d’uns vestuaris, un bar, un local social i unes taules a l’aire lliure per a les trobades de tota la colla.
En aquella època en Josep tenia vint-i-cinc anys, ara ja cinquanta-set. Però la il·lusió continua sent la mateixa que la del primer dia. De fet, ens explica que cada estiu, en acabar la temporada, ell i la resta de companys es dediquen a mantenir les instal·lacions en perfecte estat, ja sigui pintant, cuidant el terreny de joc o tenint cura de tot el material.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li