Tot a punt per una nova jornada teatral de petit format: Microaccions per amor…

0
1571

El cinquè festival escènic ofereix representacions de curta durada per a un públic reduït en espais singulars de Figueres


Aquest dissabte la ciutat de Figueres celebra una nova de jornada de Microaacions per amor…, en què s’ompliran quatre espais de la ciutat amb representacions escèniques de petit format. Entre les 17 i les 21 h cada zona oferirà fins a sis passes regulars d’una durada aproximada de 40 minuts. D’aquesta manera, els espectadors podran fer la ruta i gaudir de totes les obres.

Aquesta fórmula, impulsada per La Nau Oliva juntament amb l’Ajuntament de Figueres, celebrarà la seva cinquena edició, i igual que les edicions anteriors és totalment gratuïta. Els espais escollits per l’organització són poc visitats i amb un encant singular. Una estança de la casa de la vila, l’església de Sant Josep, el refugi antiaeri i una de les sales del Museu de l’Empordà.

EL TANCAMENT. L’acte que posarà el punt final a l’edició d’enguany serà un espectacle molt especial, «Una nit per amor amb… Mundo Chillón & Friends», en què els versàtils Mundo Chillón, acompanyats per El niño de la hipoteca i Ferran Exceso, pujaran a partir de les 22.30 h a l’escenari de la Sala de La Cate, des d’on oferiran la seva particular caricatura de la realitat, que mostra més que la pròpia realitat. Amb influències que van des de Kiko Veneno o George Brassens fins a Goran Bregovich, Kevin Johansen, Bersuit Bergarabat i el Selu de Cádiz. Contradictori i sorprenent, no apte per al que esperi que li serveixin tot predigerit, plastificat i amb una sola interpretació possible.

MICROACCIONA’T. A qualsevol dels quadre espais, el públic podrà obtenir la seva targeta Microacciona’t!, una targeta que es pot anar completant a mesura que es visiten les quatre obres de la tarda, i que servirà per participar en el sorteig d’entrades dobles per a la pròxima temporada de Figueres a Escena. .

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li