Tot a punt per a la novena Fira del Clown de Vilanova de la Muga

0
571

Després de dos anys d’absència obligada, l’edició d’enguany compta amb una dotzena d’actuacions


Dotze espectacles al llarg del dia. Aquesta és la proposta de la 9a edició de la mostra de pallassos i pallasses Fira del Clown de Vilanova de la Muga que se celebrarà aquest proper dissabte. Els carrers de la vila s’ompliran de pallassos i artistes d’espectacles de carrer, amb iniciatives focalitzades en potenciar les arts circenses i amb activitats pensades per a un públic familiar. Vilanova comptarà amb les propostes de les companyies Filigranes, LePuant, Martademarte, Professor Karoli, Mabsutins, Circo Los i els pallassos Sabanni i Dudu Arnalot. En el decurs del dia el públic podrà gaudir d’espectacles i tallers tots ells relacionats amb el món dels pallassos i les arts circenses.

El festival, organitzat per l’Ajuntament de Peralada, compta amb el suport de la Diputació de Girona i del Departament de Cultural de la Generalitat de Catalunya i està adreçat a tots els públics així com també als professionals del món del circ.

PREMIAT. Aquest any el reconeixement serà per a Jordi Saban Roy “Sabanni”, el presentador de l’edició d’enguany que rebrà el Guardó Pallasso de l’Any 2022 (18.15 h al passeig Empordà), en reconeixement al seu treball i per creure i col·laborar al llarg dels anys en el projecte de la Fira del Clown.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li