Tot a punt pel curs 2021-22 a l’Escola de música Allegro del Casino Menestral

0
637

Les inscripcions de la nostra escola s’obren per a tots els alumnes nouvinguts de l’1 al 30 de juny


Després de celebrar els més de 90 anys d’escola, seguim oferint una oferta pedagògica de qualitat impartint cursos per a tots els nivells i totes les edats, començant pels més petits, a partir de 4 anys, que poden participar en activitats de sensibilització musical per introduir-los dins d’aquest món; passant pels cursos de grau elemental i professional d’instrument i llenguatge. L’escola també ofereix estudis de producció musical, classes de música de cambra i combo.

També es poden aprendre instruments tan populars avui en dia com són la guitarra elèctrica, l’ukelele i la bateria, i tan tradicionals com la tenora i el tible.

Disposem d’un banc d’instruments per a tots aquells alumnes que ho necessiten per al seu aprenentatge durant el primer any.
També oferim una formació oberta i flexible a les necessites de l’alumne i classes per a adults, i l’escola disposa d’orquestra pròpia i una coral d’adults.

L’escola va més enllà de les classes: durant el curs es porten a terme diverses activitats com concerts, audicions, festivals, batucades, master class, intercanvis etc.

A més a més, col·labora amb moltes entitats de la comarca i de la nostra ciutat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li