Tornen els casaments a la Farinera de Sant LluĂ­s, a partir del mes de juny

0
851

A l’espai s’hi organitzen esdeveniments de tota mena com ara casaments, rodatges o actes empresarials


La Farinera de Sant LluĂ­s Ă©s un dels espais que s’ha recuperat en els Ășltims anys al municipi de Pont de Molins. No nomĂ©s s’ha recuperat un espai emblemĂ tic, sinĂł que s’ha recuperat part de la histĂČria del municipi i de la comarca alt-empordanesa. Cal saber que va ser la famĂ­lia Costa qui el 2013 va comprar la finca i va decidir convertir-la en un espai exclusiu per organitzar-hi tota mena d’esdeveniments, com ara casaments, reunions d’empresa i fins i tot rodatges. A dia d’avui, parelles i empreses d’arreu del mĂłn han decidit emprendre projectes en aquest espai tan histĂČric de Pont de Molins i s’hi ha fet un infinit d’actes de gran rellevĂ ncia.

LA FARINERA. Aquest espai disposa de fins a 650.000 m2 de parc i entorn natural, vestit amb dos estanys i envoltats pel riu Muga. Tal com defineixen alguns, «un oasi al cor de l’Alt EmpordĂ  que dona un toc de distinciĂł i elegĂ ncia a qualsevol esdeveniment». Un dels objectius del projecte de la Farinera era conservar el llegat que tenia, Ă©s per aixĂČ que avui preserva el seu valor artĂ­stic. L’edifici de La Farinera Sant LluĂ­s Ă©s d’estil modernista i estĂ  catalogat per la Generalitat de Catalunya.

REPRESA D’ACTIVITATS. Com a tot arreu, la pandĂšmia de la covid-19 ha fet que l’activitat de la Farinera de Sant LluĂ­s quedĂ©s aturada. El director de l’espai, Josep Costa, en un especial d’HORA NOVA sobre el confinament destacava que «l’agenda de la Farinera era plena de casaments i actes fins el 2022, perĂČ tot ha quedat parat». Avui, el mateix director explica que «una de les bones notĂ­cies Ă©s que a partir del mes de juny ja podem reprendre l’activitat». AixĂ­ doncs, l’inici de l’estiu estarĂ  marcat per l’obertura d’un dels entorns mĂ©s emblemĂ tics de Pont de Molins, La Farinera de Sant LluĂ­s.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li