Torna el cicle de cinema gratuït de l’EOI i Diòptria

0
1233

Totes les sessions tindran lloc a les 20.30 h i, per primera vegada, se celebraran als cinemes Las Vegas de Figueres


 

Aquest 2019 es compleixen 12 anys de la col·laboració entre l’Escola Oficial d’Idiomes de Figueres i el Cineclub Diòptria, que permet portar a les pantalles figuerenques cinema d’autor en versió original amb entrada lliure. Aquesta proposta s’emmarca en les activitats complementàries a les classes que l’EOI de Figueres ofereix al seu alumnat com a complement a l’estudi de les llengües que s’imparteixen a l’escola.

TRES PEL·LÍCULES. El cicle s’inicia el dijous 7 de febrer amb The Disaster Artist, el film de James Franco que va obtenir la Concha de Oro a la millor pel·lícula en l’edició del 2017 del Festival de Cinema de San Sebastián. Narra la història real de la producció de la pel·lícula The Room, que ha estat considerada com «una de les pitjors pel·lícules de tots els temps». El dijous 14 de febrer, es projectarà Das schweigende Klassenzimmer (La revolución silenciosa), del director alemany Lars Kraume, una adaptació del llibre que ell mateix va escriure. Ambientada al Berlín del 1956, quan encara falten cinc anys per la construcció del mur, un grup d’estudiants alemanys decideix mostrar la seva solidaritat amb les víctimes de la Revolució Hongaresa, que té lloc aquell mateix any, amb un minut de silenci durant les classes. El cicle es clourà el 21 de febrer amb L’Atelier (El taller de escritura), el drama de Laurent Cantet situat a La Ciotat, al sud de França, on Antoine acudeix a un taller d’escriptura en el que un grup de joves ha estat seleccionat per escriure un thriller policíac amb l’ajut d’Olivia, una famosa novel·lista.

NOVA UBICACIÓ. Totes les sessions tindran lloc a les 20.30 h i, per primera vegada, se celebraran als cinemes Las Vegas de Figueres.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li