Texas celebra els 30 anys del primer disc a Sons del Món

0
1286

Aquest és el primer cap de cartell confirmat de la dotzena edició del certamen empordanès, que enguany tindrà lloc del 5 de juliol al 4 d’agost


 

Aquest 2019, se celebren els 30 anys de la publicació del primer disc de Texas, Southside (1989), un elapé que va esdevenir un èxit mundial i que va marcar un punt d’inflexió a la carrera del grup de Glasgow. Singles com I Don’t Want a Lover, entre altres, van coronar les llistes d’èxits mundials d’aquell any. Amb aquest disc, la banda escocesa liderada per Sharleen Spiter va mostrar la seva particular visió del pop al món i Texas recordarà les seves cançons el dissabte 20 de juliol a la Ciutadella de Roses, en l’únic concert que el grup oferirà a la Costa Brava aquest estiu.

CARTELL DE LA 12A EDICIÓ. Les entrades ja estan a la venda al web del festival Sons del Món. Aquest és el primer cap de cartell confirmat de la dotzena edició del certamen empordanès, que enguany tindrà lloc del 5 de juliol al 4 d’agost. El cartell complet es desvelarà abans de la Setmana Santa.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li