Terrades es vesteix de festa per Santa Cecília

0
610

La celebració té lloc aquest cap de setmana i clourà diumenge amb un concert de l’Orquestra Internacional Selvatana


Aquest cap de setmana Terrades celebra la festa major de Santa Cecília. Les activitats es repartiran entre el dissabte i el diumenge i hi haurà actes per a tots els gustos i totes les edats. El tret de sortida de la festa serà un espectacle d’animació infantil que es farà el dissabte, a les 17.30 h a càrrec de l’empordanès Jordi Patxeco. L’espectacle per a la mainada es farà al centre cívic Unió Terradenca i és una activitat gratuïta i oberta a tothom. La tarda continuarà amb una gran xocolatada amb melindros per a la mainada.

NIT DE MÚSICA. Pel que fa a l’oferta festiva del dissabte a la nit, cal destacar que hi haurà un concert a càrrec del grup Millenium, al centre cívic Unió Terradenca a partir de les 23.30 h, per amenitzar la nit de festa de Santa Cecília i és que segons la història, Santa Cecília és la patrona dels músics.

CERCAVILA I BALL DE FI DE FESTA. El diumenge començarà a les 10.15 h amb una cercavila pels carres de Terrades. A la mateixa hora aproximadament es farà l’ofici solemne a l’església parroquial de Santa Cecília i comptarà amb l’acompanyament d’orquestra. Un cop acabada la missa, hi haurà sardanes a la plaça del poble, a partir de les 12 h. Pel que fa a la tarda, l’orquestra Internacional Selvatana oferirà el concert de música de tarda, a les 17.30 h al centre cívic, i seguidament la mateixa orquestra Selvatana oferirà el gran ball de fi de festa major. Als balls i concerts hi haurà servei de bar.


  • Pots consultar el programa de l’Ecofira de Navata, aquí. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li