Tercer finalista del GMchef2019

0
1437

El català David Padilla va aconseguir la victòria a la semifinal d’Alimenta tu Talento, a Barcelona


El Centre de Formació d’Hostaleria de l’Hospitalet va acollir la segona semifinal del concurs culinari GMchef Alimenta tu Talento. Un concurs de tapes organitzat per Gros Mercat i dirigit a estudiants de primer any d’hostaleria i cuina. En aquesta ocasió, el guanyador ha estat David Padilla, del CETT de Barcelona.

La tècnica culinària, amb l’originalitat de la presentació, va fer que el jurat, presidit pel xef del restaurant MB Erlantz Gorostiza (2 estrelles Michelin), el xef Juan Jiménez (xef de Gros Mercat), la xef Ada Perallada (del restaurant Semproniana), Joanna Artieda (xef i pastissera) i el finalista de la semifinal de Catalunya del GMchef 2018, Arnau Triola, es decantessin per la tapa «Cucurutxo a banda», de Padilla.

El vencedor va rebre el premi de la tinent d’alcaldia, Rocío del Mar Ramírez Pérez, i va aprofitar per agrair a GMchef l’oportunitat. Sobre el plat, ha indicat que la seva voluntat ha estat retre homenatge a Formentera i les illes Balears, que per ell «és un autèntic repte realitzar una adaptació del tradicional “Arròs a banda” de Formentera, actualitzat als nostres temps i en format tapa».

Aquesta competició és organitzada per l’empresa amb seu a l’Alt Empordà Gros Mercat, juntament amb la col·laboració d’Unilever, Hellmann’s i Renfe. El seu objectiu és fomentar el talent i la creativitat en la gastronomia, i formar futurs xefs. Els tres primers classificats gaudiran d’una estada en els principals restaurants amb Estrella Michelin del país. Aquesta quarta edició ha comptat amb la participació de més de 1.000 alumnes procedents de 159 escoles del territori nacional. Per ara el concurs es troba en les eliminatòries de semifinals, on 30 alumnes de 27 escoles de tot Espanya competeixen en una de les sis semifinals regionals per obtenir una plaça a la gran final.

La competició finalitzarà a Madrid el 12 de novembre, quan un jurat format per membres amb més de 10 estrelles Michelin s’encarregarà de decidir quin dels sis aspirants obté la victòria a la gran final i es proclama vencedor del GMchef 2019.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li