‘Tenim confiança que serà una bona temporada’

0
1373

Amb 28 anys, el gironí Narcís Pelach, Chicho, afrontarà la seva segona temporada al capdavant de la UE Figueres. Ho farà amb una idea futbolística invariable malgrat la transformació de l’equip, que inclou una desena de cares noves, però amb la mateixa il·lusió que quan va començar el curs passat la seva trajectòria a la banqueta del primer equip blanc-i-blau


Quines sensacions té durant aquests primers dies amb l’equip?
Hi ha molta il·lusió i motivació per part de les dues parts, des del cos tècnic i entrenadors fins als jugadors. La plantilla és totalment nova i evidentment necessitem temps i hores de feina i de joc. Hi ha molta gent nova que ve de diferents llocs i han d’assimilar la idea i l’estil, és per això que la pretemporada per a nosaltres és molt important, necessitem un mes o un mes i mig per poder encaixar totes les peces i que tothom entengui quina és la manera de jugar que tenim a Figueres.

Conjuntar totes aquestes peces és el gran repte, doncs?
Sí, des del cos tècnic veiem que la feina va en aquest sentit. Tenim un bon equip, amb bones individualitats, però ara mateix la principal preocupació és la de conjuntar el bloc. Feia tres anys que teníem una plantilla similar i les idees estaven bastant clares, però vam creure convenient fer un canvi i ara tenim moltes ganes de treballar per encaixar tot el conjunt com més aviat millor.

Els fitxatges poden arribar a modificar el model de joc?
L’estil de joc serà el mateix perquè és el que ens pot apropar més a guanyar. Tot i així hem fitxat en conseqüència i hem incorporat jugadors que s’adeqüen perfectament a les nostres conviccions. A partir d’aquí, sabem que els protagonistes són diferents i que hi haurà diversos processos d’adaptació, però això no farà variar l’estil.

Quins fitxatges queden per acabar de perfilar l’equip?
Ens falta un davanter centre i un lateral dret. La nostra idea és la de tenir una plantilla de 19 futbolistes, ara n’hi ha 17, i estem a l’espera d’aquests dos reforços.

Quin ha de ser l’objectiu lliguer?
Tenim confiança que serà una bona temporada. El que intentem és que el Figueres en els propers dos anys pugui brindar projectes més ambiciosos als seus socis, i creiem que per poder tornar a somiar amb un ascens feia falta un canvi de plantilla. De moment hem fet el primer pas i ha sortit bé, tenim un bloc regenerat i nou, i ara el que falta és més temps. Si parlem d’objectius, el més immediat d’aquest any ha de ser el d’assolir la zona tranquil·la i el de créixer, després ja es veurà. Tenim un grup ambiciós i, tot i que no ens posem cap fita en especial, intentarem estar el més amunt possible perquè considerem que hem millorat. Evidentment sabem que la categoria no és fàcil, serà una de les Terceres Divisions més competitives dels últims anys, però no tenim cap por i creiem amb l’equip que hem fet i amb la feina que farem.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li