Taula rodona per parlar sobre pobles i festes majors

0
1695

La iniciativa ha estat organitzada pel grup Junts per Navata Acord Municipal i vol ser «un punt de trobada amb els municipis per compartir dinàmiques, idees i problemàtiques derivades de les festes d’estiu i de joves»


 

Aquest dijous a les 8 del vespre hi haurà una taula rodona a Navata per parlar de festes majors i de les festes joves als pobles de la comarca. La iniciativa ha estat organitzada pel grup Junts per Navata Acord Municipal i vol ser «un punt de trobada amb els municipis per compartir dinàmiques, idees i problemàtiques derivades de les festes d’estiu i de joves».

En la convocatòria també s’explica que «la trobada vol posar de relleu el problema social de l’alcohol i els adolescents i exposar els recursos que tenen les administracions al seu abast per lluitar contra l’abús de les substàncies per part dels i les joves». Després de la reunió hi ha prevista una assemblea oberta amb veïns. Navata ha patit aquest estiu actes incívics durant la seva festa major per culpa del botellón. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li