Tancament d’un aparcament per la denúncia d’un empresari

0
610

La plaça Tarradellas està catalogada com a zona verda, però per petició dels veïns s’hi va destinar un espai per estacionar


 

L’Ajuntament de Roses s’ha vist obligat a prohibir l’aparcament a la plaça Josep Tarradellas per la denúncia d’un empresari rossinc. Des del consistori es diu que «la voluntat seria continuar oferint l’espai destinat a estacionament», però es confirma que el planejament vigent no permet aquest ús de la plaça. Per aquest motiu es cessa la zona d’estacionament «de manera immediata».

La denúncia presentada argumenta que l’ús com a aparcament en aquest espai no s’ajusta al planejament vigent, que el cataloga com a zona verda. L’Ajuntament permetia l’estacionament des de l’any 2007. Aleshores, i un cop finalitzades les obres d’urbanització de la plaça, es va fer una consulta pública entre els veïns per conèixer les seves necessitats i preferències respecte al nou espai. Fruit de la voluntat majoritària, es va decidir destinar un espai a aparcament. La Policia Local informarà aquests dies de la prohibició amb senyalització, a l’espera que es trobi una solució definitiva al conflicte. La plaça Josep Tarradellas es troba en un sector de l’eixample rossinc amb una important densitat de població, degut a la presència de nombrosos edificis plurifamiliars i locals comercials. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li