Tallers de robòtica per a joves, a la biblioteca de Figueres

0
1651

La inscripció és gratuïta i es pot realitzar a la mateixa biblioteca. L’horari de totes les sessions dels tallers és de 16.30 a 18 h


 

La Biblioteca Fages de Climent oferirà tres tallers de robòtica i pensament computacional a joves d’entre 13 i 17 anys. La proposta forma part del projecte «BiblioMakers», sorgit del grup de recerca de la Universitat de Girona, UdiGitalEdu, i el Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona.

En aquest cas, els tres tallers gratuïts, amb 15 places cadascun, que es duran a terme a Figueres són: «Crea i programa un robot mòbil amb LEGO Mindstroms», dilluns 20, dimecres 22 i divendres 24 de maig; «Aprenent amb Arduino», el dilluns 1, dimecres 3 i divendres 5 de juliol, i «Inventa robots senzills amb LEGO WeDo», el dilluns 8, dimecres 10 i divendres 12 de juliol.

La inscripció és gratuïta i es pot realitzar a la mateixa biblioteca. L’horari de totes les sessions dels tallers és de 16.30 a 18 h.

OBJECTIUS. La voluntat dels tallers és despertar l’interès pel pensament computacional, els robots, les arts visuals, les matemàtiques, les històries, les llengües i la tecnologia entre els joves, de manera transversal, des de la consciència crítica i el treball en equip.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li