Suport al sector de les cases de colònies de la comarca

0
659

Les cases de colònies van tancar amb l’inici del confinament i van poder obrir el juny de 2020 de manera incipient en un context de molta incertesa


El Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha engegat una campanya de suport a les cases de colònies de la comarca. Les restriccions per controlar la pandèmia de la covid-19 han obligat els propietaris a adaptar les instal·lacions per minimitzar el possible risc de contagi aplicant protocols de seguretat; malgrat tot, veuen com s’anul·len algunes de les reserves.

Les cases de colònies van tancar amb l’inici del confinament i van poder obrir el juny de 2020 de manera incipient en un context de molta incertesa. Com d’altres sectors, s’han adaptat els aforaments dels espais, han posat punts de rentat de mans i ventilen periòdicament les instal·lacions. En el cas de les estades d’escoles, conserven els grups bombolla i segueixen tots els protocols de seguretat aprovats pel PROCICAT en les diferents activitats de lleure que es realitzen. El sector explica que només «cal la necessària confiança dels centres i les famílies de què les colònies són possibles amb seguretat, igual que ho van ser a l’estiu».La campanya consta de quatre dissenys que es publicaran tant en premsa escrita com a les xarxes socials de l’ens comarcal. Sota l’etiqueta #lleuresegur es presenten diversos missatges com «experimenta anant de colònies», «aprèn anant de colònies», «juga anant de colònies» i «descobreix anant de colònies», amb l’objectiu de destacar tot el que aporta el lleure educatiu a infants i joves.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li