Sons del Món “va de debó” amb més gust de vi i més inversió

0
841

La cantant israeliana Noa inaugurarà, en la seva única actuació a Catalunya, la novena edició del festival de vi i música de l’Empordà Sons del Món que, entre el 16 de juny i el 30 de juliol, portarà entre la Ciutadella de Roses i la basílica de Castelló d’Empúries noms com Rosario, Macaco, Manel o Sopa de Cabra, a més d’un concert gratuït a la platja d’Empuriabrava. El festival tindrà més gust de vi que mai, amb maridatges enològics i musicals en cinc cellers empordanesos. “Volem esdevenir el certamen que uneix música i vi més important del país i entrar al top 5 dels festivals d’estiu de la Costa Brava”, va explicar durant la roda de premsa de la presentació del festival el seu director, Xavi Pascual, que va augurar un 90% d’ocupació en les actuacions anunciades. En aquest sentit, amb un “això ja va de debò” es va referir Pascual a l’aposta del festival per una programació de primera línia en la qual han invertit 160.000 euros –el doble que l’any passat– dels 310.000 euros del pressupost total del festival.
Sons del Món compta enguany amb la col·laboració de la DO Empordà i la participació d’onze cellers de la zona, una cinquena part del total.
De la programació de la novena edició del festival en destaquen noms internacionals com Noa, que farà el concert inaugural el 2 de juliol, a la basílica de Castelló d’Empúries, en la seva única actuació de l’estiu a Catalunya; Macaco (8 de juliol), Rosario (16 de juliol) i Sopa de Cabra (23 de juliol) al recinte emmurallat de la Ciutadella de Roses. A més, Manel presentarà oficialment el seu nou treball, Jo competeixo, el 29 de juliol, a la plaça de la basílica de Castelló d’Empúries.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li