Solidaritat amb La Palma

0
877

La pianista rosinca Carmen Vilà impulsa quatre sessions musicals, amb nombroses col·laboracions, per recaptar fons per a la població canària


L’Alt Empordà també vol aportar el seu granet de sorra a l’illa de La Palma (Illes Canaries) i recaptar fons per a les persones damnificades per l’erupció del volcà Cumbre Vieja. La reconeguda pianista rosinca Carmen Vilà, amb la col·laboració del Rotary Club Roses-Empuriabrava i l’Ajuntament de Roses, ha impulsat un festival benèfic que aplegarà una quarantena d’artistes. Per tal d’arribar a més públic i així recaptar més fons, fa pocs dies hem sabut que el festival benèfic també es farà, en un format diferent, a la ciutat de Figueres.

ROSES, SOLIDÀRIA AMB LA PALMA. La setmana passada es va presentar el festival que tindrà lloc aquest cap de setmana. A Roses serà el divendres 28 de gener i comptarà amb les següents actuacions: Ian i Russó Sala, Madame Mustach, Ignasi Tomàs, Inés Coca, Illona i Clàudia Schneider, Carmen Vilà, Ioga, les acadèmies de dansa Dany’s, Gabriela Martin, Mònica Lucena, Sílvia Busquets i Sara Garcia i les escoles de Roses. Es farà al Teatre Municipal de Roses i hi haurà dues sessions, una a les 17 h i l’altra a les 20 h. El preu de les entrades serà de deu euros i ja es poden adquirir en línia, a través de la pàgina www.rosescultura.cat o també es poden comprar a les taquilles del teatre els dijous i divendres de les 10 h a les 14 h. Des de l’organització detallen que durant les sessions musicals es farà el sorteig de diferents lots i vals de restaurants i comerços locals que participen en aquesta iniciativa. Carmen Vilà, durant la presentació del festival a Roses, va expressar una gran emoció en veure la resposta que ha tingut la proposta, «tant per part d’entitats, comerços i ajuntament, com per part dels artistes que hi participaran, gràcies als quals el festival aplegarà actuacions de gran qualitat, amb una quarantena d’artistes implicats i solidaris sobre l’escenari». Des del consistori, l’alcalde de la població, Joan Plana, va manifestar que «una vegada més Roses torna a mostrar la seva vessant més humana i solidària, com succeeix històricament a través d’iniciatives i esdeveniments impulsats per veïns i veïnes i entitats». D’altra banda, va afegir que havia contactat telefònicament amb representants del Cabildo de l’illa de La Palma «per informar-los de l’acte que realitzarem a Roses i fer-los arribar el nostre escalf i implicació en aquests moments difícils».

CONCERT BENÈFIC AL CERCLE SPORT FIGUERENC. Dissabte 29 de gener serà el torn per a la ciutat de Figueres. La pianista i concertista Carmen Vilà oferirà també dues sessions, una a les 18 h i l’altra a les 20 h, a l’Auditori Narcís Monturiol del Cercle Sport Figuerenc. En aquesta ocasió comptarà amb la participació de la soprano Ilona Schneider i del director del grup La Funcional Teatre, Josep Maria Cortada. En aquesta ocasió l’entrada serà gratuïta i els donatius, que seran voluntaris, es recaptaran a la sala. Des de l’entitat Cercle Sport Figuerenc destaquen que «és molt important que l’esdeveniment arribi a tothom per així poder aconseguir el màxim de recaptació possible i ajudar al màxim nombre de persones que necessiten més que mai de la societat altruista i solidària».

100% DE LA RECAPTACIÓ. El que es reculli de les sessions s’entregarà a l’adjunta segona de la Diputación del Común del parlament canari, Milagros Fuentes, i tota l’aportació serà per a les persones afectades pel volcà.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li