Solidaritat a bord del manillar

0
554

Àngela López, resident a Llançà, va pedar des d’aquesta localitat fins a Esplugues per recaptar diners contra el càncer


El passat 11 de juny l’espluguina i resident a Llançà, Àngela López, va unir la localitat alt-empordanesa amb Esplugues de Llobregat a bord de la seva bicicleta, un trajecte d’uns 200 quilòmetres que tenia com a objectiu capital recaptar diners per a l’Institut Català d’Oncologia (ICO) i a l’Associació Ariadna d’Olesa de Montserrat.

Durant repte, batejat amb el nom de Kilómetros x Cáncer de Mama i que va ser possible gràcies a l’esponsorització de Mentabio, López va comptar amb la companyia d’Eva Castillo, que va acompanyar a la protagonista durant tot el trajecte. El recorregut va passar per poblacions com Girona, Pineda de Mar, el Masnou o Barcelona.

Per a l’Àngela, aquest era un repte important, tenint en compte que pateix un trastorn sanguini, heretat de la seva mare, anomenat talassèmia, que fa que el cos produeixi una forma anormal d’hemoglobina, encarregada de transportar l’oxigen a la sang, la qual li provoca que a vegades es fatigui o tingui dificultat per a respirar amb normalitat. López, però, va assolir el repte, i ho va fer creuant la línia de meta cansada, però «un cansament sobretot mental». Un autèntic homenatge a gent que, com la seva mare, lluita contra el càncer.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li