S’obre el període de matriculacions per a les activitats dels centres cívics de Figueres

0
946

Les propostes s’han adaptat al context de seguretat sanitari decretat pel Procicat, i previsiblement s’iniciaran en format ‘online’, però no es descarta poder-ho fer de forma presencial si es produeix un canvi en les condicions


Avui dimarts a partir de les 9 del matí s’obre el període d’inscripcions per a les activitats de març a juny dels centres cívics de Figueres. Per fer la inscripció en línia es pot accedir a www.figueres.cat > Tràmits, o bé concertar cita prèvia telefònicament amb el centres cívics Joaquim Xirau o Creu de la Mà i realitzar la matriculació personalment. Les propostes s’han adaptat al context de seguretat sanitari decretat pel Procicat, i previsiblement s’iniciaran en format online, però no es descarta poder-ho fer de forma presencial si es produeix un canvi en les condicions.

Les activitats inclouen classes de ball, dansa i gimnàstica, classes d’aprenentatge d’idiomes amb diferents nivells, activitats específiques per a majors de 60 anys, i un «Batch Cooking: organitza’t» amb Clàudia Presas, on mostrarà com estalviar temps i recursos a la cuina de forma saludable i sense oblidar-nos dels dolços.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li