S’inaugura la mostra ‘20 Anys d’art orgànic a Cadaqués’

0
1047

L’exposició de Xavier de Juan-Creix fa un recorregut des de l’inici de la fotografia analògica, recuperant les tècniques antigues i la fusió amb la fotografia digital


 

Xavier de Juan-Creix va inaugurar l’exposició «20 anys d’art orgànic a Cadaqués» el dissabte 19 de setembre, a les 17 h, a la primera plata de la Societat l’Amistat de Cadaqués.

L’exposició fa un recorregut des de l’inici de la fotografia analògica, recuperant les tècniques antigues i la fusió amb la fotografia digital. Una experimentació amb un nou camí creatiu d’evolució i mescla entre la fotografia i la pintura. Una representació de les últimes creacions de la sanació de la imatge aconsegueix que l’espectador s’emocioni amb una proposta original, única i energètica de la fotografia orgànica de l’artista cadacasenc. «Un resultat esperançador en el procés d’arribar a retratar la cinquena dimensió del cap de Creus», segons Juan-Creix.

La mostra estarà disponible fins al 2 d’octubre, amb entrada gratuïta per a tots els públics. A més, a excepció del dilluns, l’artista farà visites guiades entre les 18 h i les 20 h.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li