S’inaugura el Jardí Terapèutic de la Fundació Salut Empordà

0
1607

El projecte té un cost de 150.000 euros i s’han aconseguit més de 45.000 amb una campanya de micromecenatge


 

La Fundació Salut Empordà (FSE) va inaugurar ahir el nou Jardí Terapèutic, ubicat a la terrassa de la primera planta del Centre Sociosanitari Bernat Jaume. Es tracta d’un projecte innovador a la demarcació de Girona que s’adreça a més de mil usuaris anuals, entre pacients, familiars i professionals del centre. És un espai exterior dissenyat per a les necessitats físiques, psicològiques, socials i espirituals dels usuaris d’un centre sanitari, perquè els ajuda a mantenir el contacte amb la realitat i els proporciona benestar psicofísic.

La reconversió de la terrassa en un jardí de 450 metres quadrats va començar a finals del mes de març i s’ha acabat a principis de juny. El disseny de l’obra ha anat a càrrec del despatx Vitaller Arquitectura i l’enjardinament, d’Espai Can Mir.

Per a finançar els més de 150.000 euros que val l’obra del Jardí Terapèutic, la Fundació Salut Empordà va impulsar una campanya de micromecenatge que estarà oberta fins a finals d’aquest 2019, ja que també caldrà recollir diners per al manteniment de l’enjardinament. Fins al dilluns 10 de juny, el projecte ha rebut 192 donacions que suposen 45.645,77 euros. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li