Serralleria Blanco canta victòria al Vila de Roses

0
2196

El conjunt rosinc es va imposar a la final a l’Atletic Aladid per 4 a 2, en el marc d’un enfrontament molt intens i disputat


 

Un dels clàssics estiuencs per excel·lència, el campionat local Vila de Roses de futbol platja, va arribar dissabte a la platja de la Punta de Roses. Ho va fer amb una llarga trajectòria al darrere –enguany s’ha celebrat la 22a edició– i amb un total de 12 equips participants.

De tots aquests, el conjunt que va arribar més amunt, qui va alçar el ceptre de campió, va ser el Serralleria Blanco, que finalment ha pogut cantar victòria al torneig alt-empordanès després que l’any passat caigués amb el Cristalleria Roses (2-7). A la final, el Serralleria es va imposar a l’Atletic Aladid per 4 a 2, en el marc d’un enfrontament molt intens i disputat. Abans d’aquest matx, precisament, l’equip aleví del Roses Platja va disputar un partit amistós.

Pel que fa a la resta de guardons, l’equip Grup Risech va ser premiat pel seu fair play, mentre que Pitu Labrador i Boque van ser distingits com el millor jugador i el millor porter del torneig rosinc.

ESTATAL. D’altra banda, aquest cap de setmana es disputarà el Campionat d’Espanya a Sant Sebastià, una competició en què participarà Catalunya. En l’últim entrenament del combinat, disputat al CAR de Sant Cugat, hi van participar els rosincs Dani Haro, Miguel Fuentes, Raül Blanco, Xavi Fages i Jordi Taulera.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li