Sergi Mateu homenatja a Puig i Cadafalch a La Cate

0
1519

L’actor s’ha posat a la pell del personatge, de la mà del monòleg escrit i dirigit per Marc Rosich que vol apropar el vessant més humà del personatge


 

Per commemorar els 150 anys del naixement de Puig i Cadafalch, la Federació d’Ateneus de Catalunya, la XTAC i Teatre Obligatori, han presentat un espectacle basat en la vida i l’obra de l’arquitecte, historiador i polític català. L’actor Sergi Mateu s’ha posat a la pell del personatge, de la mà del monòleg escrit i dirigit per Marc Rosich que vol apropar el vessant més humà del personatge. L’escenari de La Cate, a Figueres, va ser l’escollit per estrenar un peça bastida a partir de fragments de les memòries de Puig i Cadafalch i d’una selecció dels seus discursos més famosos.

El monòleg es podrà veure a diferents teatres de Catalunya i no pretén fer una visió enciclopèdica del personatge, ni tampoc un treball documental. La intenció és bastir un croquis de la seva figura, un apropament més aviat expressionista a la seva persona. Tot, per entendre la importància de les seves idees dins el seu moment històric.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li