Sensacions bones entre els comerciants en la campanya de les rebaixes d’hivern

0
790

Amb una campanya de Nadal i Reis que no ha estat per llançar cohets, els comerciants han enfilat el període de rebaixes d’hivern amb una mica més d’optimisme. El cap de setmana del 4 i el 5 de gener, el dia 7 i aquest mateix cap de setmana l’afluència de compradors a Figueres ha estat considerable. Així ho ha valorat el president de Comerç Figueres Associació, Jordi Rotllan, que ha parlat de “sensacions bones”, de moment, en aquesta campanya de rebaixes d’hivern.
Comerç Figueres, que compta amb més de 300 establiments adherits, afronta la temporada de descomptes amb una mica més d’optimisme donada la situació de l’any passat. Segons Rotllan, “al gener, febrer i març del 2013 vam arribar a terra”.

rebaixes abans d’hora. Enguany la campanya de descomptes s’ha iniciat el cap de setmana anterior als Reis a molts establiments del país i també a la capital altempordanesa. Això ha animat també les compres d’aquestes festes tot i que el balanç del Nadal i els Reis no ha tingut els resultats esperats entre el comerç figuerenc. Jordi Rotllan assegura que es venia d’un estiu amb “certa relaxació i ànims menys tristos” i la campanya de les festes ha anat “més o menys, amb dies bons i dies no tant bons”.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li