Sardanes d’aniversari

0
628

El Foment de la Sardana Pep Ventura celebra el seu 61è aplec


La Rambla de Figueres va ser l’espai on el Foment de la Sardana Pep Ventura va celebrar el passat diumenge el seu 61è aplec. Després de dos anys d’aturada obligatoria per la covid, l’entitat tornava a «una activitat molt important per a la ciutat de Figueres», segons paraules del regidor de cultura Alfons Martínez durant la presentació del programa. No podia fallar i ni va fallar res. L’organització havia previst en cas de pluja traslladar les ballades de sardanes a la plaça Catalunya. No va fer falta, la bona meteorologia de tot el diumenge va permetre que la Cobla Montgrins, la Cobla Sant Jordi i la Cobla Bisbal Jove omplissin de música la Rambla amb actuacions de matí i tarda.

Tot i la gran jornada sardanística de diumenge, l’aniversari es va inciar el dia abans, amb el concert de la vigília a càrrec de la Cobla Ciutat de Girona a la Cate de Figueres.

NOVA IMATGE. Aquesta celebració també ha servit per renovar el logotip de l’entitat. El nou disseny és obra de l’exalumne de l’institut Deulofeu, Valèria Polyakova, que també és l’autora del cartell de l’aplec d’enguany. En la presentació dels disseny celebrada divendres a la Rambla, la presidenta del Foment de la Sardana Pep Ventura, Montserrat Mauné, va qualificar la renovació com «un canvi cap a bé, ja que manté el vincle i el significat». Per a Polyakova el nou logotip «manté el simbolisme de les mans juntes, una unió entre persones, i també de totes aquelles persones que valoren aquesta cultura i que en conserven la seva tradició».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li