Sanz demana que s’acabin els projectes que ha iniciat a Biure

0
626

El ja exalcalde no vol que quedin a mig fer l’espai de geoturisme de Montroig, la ruta de plantes medicinals o l’escola nova


Una moció de censura presentada per un regidor del PSC i les dues edils d’ERC de Biure va desbancar la setmana passada el socialista Martí Sans. El regidor que l’ha impulsat juntament amb ERC i que ara s’ha convertit en el nou alcalde, Antoine Vallet, era el tinent d’alcalde i anava a la llista socialista com a independent. Les seves divergències amb Sans van començar mesos enrere amb diversos «desacords», i al ple del mes passat es van visualitzar. «Vaig veure que votava amb l’oposició i vaig fer un decret traient-li les responsabilitats», explica l’ara ja exalcalde. Segons Sans, això ho ha precipitat.

Sans ha lamentat la situació i ha assegurat que insistiran perquè «tirin endavant els projectes» que han endegat. Entre ells, el de convertir la muntanya de Montroig i els encavalcaments geològics de Biure en un espai de geoturisme i de referència per a les ciències ambientals. També demana que no s’aturin la ruta històrica al voltant d’un episodi de la guerra Gran, a finals del segle xviii, i la figura del timbaler francès Pierre Baile; la creació d’una ruta de plantes medicinals, després d’haver-se’n identificat unes 500 varietats al poble, i la construcció de la nova escola.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li