Sant Pere rebrà 412.625 euros per millorar l’eficiència energètica

0
1612

Amb aquests diners s’han implantat diverses actuacions d’estratègia global de mobilitat urbana a l’entorn natural


L’Institut per a la Diversificació i Estalvi de l’Energia (IDAE) del Ministeri per a la Transició Ecològica traspassarà un total d’1.229.619,93 euros a sis municipis de la demarcació perquè puguin finançar projectes destinats a l’aplicació de millores d’estalvi en el consum d’energia d’edificis i infraestructures públiques, així com per promoure l’ús d’energies renovables i per impulsar iniciatives de mobilitat sostenible.

Els projectes, que estan subvencionats amb el 50% de l’import d’execució, s’enquadren en el Programa Operatiu FEDER Pluriregional d’Espanya 2014-2020 de la Comissió Europea. I el municipi gironí que se n’emportarà el pessic més gran és Sant Pere Pescador. Rebrà 412.625 euros per haver implantat actuacions d’estratègia global de mobilitat urbana a l’entorn natural. I és que els destinataris reben els ajuts un cop han finalitzat les actuacions previstes, en un termini de 30 mesos des de la data de notificació de la resolució favorable de la subvenció.

Sant Pere és l’únic beneficiari de l’Alt Empordà. Els altres pobles gironins que rebran subvencions són Bescanó, Sant Gregori, Sant Joan de les Abadesses, Vidreres i Anglès.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li